sähköautojen lataustolppa

Etsitkö latausasemaa sähköautollesi?

Tarjoan teille edullista sähköauton latausasemaa joka kestää 16 A latausvirran, pistorasia on vahvistettu suojamaadoitettu pistorasia joka on suunniteltu sähköauton lataamiseen.

Teen kattavan kartoituksen asennuspaikasta ja suunnittelemme asennuksen monen vuoden kokemuksella. Asennukseni on luotettava ja toimii varmana pitkäaikaisena ratkaisuna teille.

Tehokkaille 11kw latausasemalla tarvitaan keskukselta oma kaapelointi 3 vaiheisesta ryhmästä, ryhmäkeskuksen laajennus sähköauton latausasemaa varten onnistuu kauttani myös.
Ota Yhteyttä

Defa eRange Uno-latausasema asennettuna.

Latausasemassa on kiinteä 6 metrin Type-2-kaapeli sähköauton lataamista varten. Tämän latausaseman latausteho on 11 kW, saatavana myös 7,4 kW:n latausasemana. Latausasemia on saatavana myös energiamittarilla tai ilman, kiinteällä latauskaapelilla tai ilman.
Asennuspaketin hinta Defa eRange Uno 11kW T2 kiinteällä kaapelilla
1488€
sis. alv24%

Cloud Link Unit

Cloud Link -yksikkö on ohjauslaite, jonka perustehtävänä on jakaa kiinteistöllä käytettävissä oleva teho latausasemien välillä, jolloin latausjärjestelmä toimii mahdollisimman tehokkaasti. CLU:n avulla voit myös varmistaa, että kiinteistön normaaliin toimintaan riittää virtaa, ja kun virtaa on liikaa, se voidaan ohjata sähköautojen latausjärjestelmään. Näin saat parhaan mahdollisen hyödyn irti latausjärjestelmästä ja sähköauton lataaminen ei häiritse muuta normaalia elämää. Vältyt myös turhilta sulakkeiden palamisilta.
HomeClu asennuspaketin hinta
456€
sis. alv24%

Sähköauton lataus

Sähköautot ja ladattavat hybridiautot ovat yleistymässä, ja sen myötä myös lataukseen liittyvät riskit. Sähkö- ja hybridiauton lataaminen on turvallisinta varsinaisella latausasemalla. Muualla ladatessa varmista aina käyttämäsi pistorasian soveltuvuus. Kaikki pistorasiat eivät kestä esimerkiksi yön yli tapahtuvaa sähköauton lataamista. Viallisen pistorasian käyttö aiheuttaa palovaaran.

Sähkö- ja hybridiautoille on julkisia latausasemia, joissa lataaminen on tehokasta ja turvallista. Myös koteihin suositellaan asennettaviksi omia latausasemia, joissa sähköauton voi ladata 16 A tai 32 A -voimavirtaliitännöistä. Latausasema mahdollistaa sähköauton tehokkaan, nopean ja turvallisen latauksen ja samalla sähkönkulutuksen seurannan. Latausasemien hinnat ovat laskeneet viime aikoina ja niitä saa asennuksen kanssa jo alle 1000 eurolla.

Tavallisia maadoitettuja suko-pistorasioita (16 A) ei ole suunniteltu kestämään jatkuvaa ja toistuvaa korkeaa kuormitusta, kuten läpi yön tapahtuvaa sähköauton latausta. Erityisesti huonokuntoiset pistorasiat voivat kuumentua tällaisessa käytössä vaarallisesti. Ajan myötä ylikuumenemisen seurauksena pistorasia voi mustua ja liittimet kulua. Pahimmassa tapauksessa pistorasia syttyy tuleen. Raskas johdossa vapaasti roikkuva laturi voi myös aiheuttaa vääntöä pistorasiaan ja kuluttaa liitosta.

VARAA ILMAINEN AIKA ARVIOINNILLE

VARAUSKALENTERI
crossmenu