sähköautojen lataustolppa

Etsitkö latausasemaa sähköautollesi?

Myymme ja asennamme sähköauton latausasemia taloyhtiöille, yrityksille ja yksityishenkilöille. 

Meillä on pitkäaikaista kokemusta monien latausasema merkkien asennuksista, kuten ABB Terra, Ensto Home, Easee, PowerDale, Defa, Webasto.

Ota Yhteyttä

Easee Home

Easee Home on älykäs ja mukautuu kaikkiin sähköajoneuvoihin, jännitteisiin ja verkkovirtaan. Latausrobotti tunnistaa automaattisesti, tukeeko auto 3-vaiheista latausta vai ei. Autoa ladattaessa ei tarvitse miettiä teknisiä ominaisuuksia, Easee Home mukautuu aina auton tarpeisiin ja tuottaa suurimman mahdollisen tehon, jota kotona on saatavilla.

Easee latausasemat on kehitetty ja valmistettu Norjassa ja niillä on 3 vuoden takuu alkaen päivästä, jolloin latausasema asennetaan.
Hinta asennettuna 11kw asti
1300 € sisältää Alv 24% **

Easee Equalizer

Easee Equalizer kuormanhallinnan lisävaruste
Easee Equalizer on suunniteltu optimoimaan latauskokemus. Sen avulla voit käyttää koko rakennuksen käytettävissä olevan kapasiteetin sähköautojen lataukseen ylittämättä pääsulaketta.

Tuote on tarkoitettu optimoimaan virrankulutus suorittamalla automaattinen kuormituksen tasaus Easee -latausrobot(t) i(e)n ja -rakennuksen välillä. Se estää ylikuormituksen ja virran katkeamisen sähköauton lataamisen aikana (EV). Jos WiFi on epävakaa tai ei toimi, laitteessa on Easee Link RFTM -yhteys. Seinät, betoni tai muut esteet voivat rajoittaa radion käyttöä Easee Link -yhteyteen.

Tuote on yhdistettävä latausrobottiin ja liitettävä yhteensopivaan älymittariin mukana toimitetulla kaapelilla. Jotta Equalizer toimisi oikein, älymittarin viestintäportti on useimmissa tapauksissa aktivoitava. Equalizer tukee useita älykkäitä mittareita. Tuote sopii käytettäväksi lämpötilavälillä -20 °C - +50 °C.
Hinta asennettuna 240€ sisältää Alv 24%
Tämä kuormanhallinta paketti jos Kwh-mittarissa ei ole HAN-porttia
EFUELin kokoama asennuspaketti Easeen Equalizeria varten.
Equalizer mahdollistaa dynaamisen kuormituksen tasauksen kiinteistön ja Easee Home -latausasemien/-aseman välillä. Easee Equalizer mittaa energiankulutustasi ja kuormitustasi reaaliajassa sekä optimoi latauksesi. Se estää pääsulaketta sammumasta ja antaa sinun käyttää kaiken käytettävissä olevan virran autosi lataamiseen kommunikoimalla Easee-latausaseman kanssa.

Huom! WiFi-yhteys tarvitaan asennuksen yhteydessä ja mikäli haluaa seurata kulutusta sovelluksella. WiFi-yhteyden tulee olla salasanalla suojattu. Toiminta ei edellytä jatkuvaa Wifiä. Wifi 2,4 Ghz

Paketti sisältää:
1 kpl Easee Equalizer (HAN-portti RJ45)
3 kpl CT-klipsiä (max 30A)
1 kpl Eastron SM630MCT-MV 3-vaihemittari - 4 moduulia
1 kpl Tufvasson virtamuuntaja - 3 moduulia
1 kpl RJ12-kaapeli (1,5 m / 6-pinninen)
Hinta asennettuna 450€ sisältää Alv 24%
Terra AC-W11-G5-R-0 -latausasema, Type 2 -latausrasia 5 m kaapelilla maks. 11 kW (3x16 A), RFID

Uusi Terra AC -latausasema yhdistettynä ABB:n kattaviin latausinfraa tukeviin toimintoihin tehostaa olennaisesti sähköauton latausaseman asennus-, käyttöönotto- sekä huoltotöitä. Ladattavalla sovelluksella latausaseman hallinta käy helposti ja käyttäjä voi tarkistaa lataustilan vaivattomasti.

Hinta asennettuna 11kw asti
1300€ sisältää Alv24% **
Ensto One Home 3x16A Type2 kaapeli RCBO IP54
Omakotilataajan Ensto One on varustettu kiinteällä 5 m Type 2-latauskaapelilla sekä 11kW latausteholla. Latausvirtaa on helppo säätää mobiilisovelluksen avulla 6A-16A. Ensto One Home:ssa on aina sisäänrakennettu DC-vuotovirran valvonta (RDC-DD, 6 mA), sekä tässä mallissa myös sisäänrakennettu Type A yhdistelmäsuoja (RCBO, 30 mA).

Hinta asennettuna 11kw asti
1500€ sisältää Alv.24% **

Powerdale HOME

Powerdale HOME on älykäs sähköauton latausasema kotitalouksiin. Home-latausasemassa on dynaaminen kuormanhallinta eli se huomioi talouden muut mahdolliset energia tarpeet automaattisesti tehon otossaan. Aseman latausteho on 1,4 - 22 kW ja asemassa valittavana kaksi lataustilaa: Maksimi- ja Eco-tila. Maksimitilassa autoa ladataan maksimiteholla huomioiden talouden muut energian tarpeet. Eco-tilassa latauksessa maksimoidaan aurinkoenergian tai muun paikallisesti tuotetun energian käyttö. Aseman määrittelyyn ja hallintaan on ladattavissa pilvipohjainen Nexxtender-aplikaatio matkapuhelimeen, joka toimii tällä hetkellä Bluetooth-yhteydellä. Aseman loppukäyttö ei kuitenkaan edellytä aplikaatioiden käyttöä.

Powerdale HOME -latausasemassa on valmiina RFID-lukija ja laitteen on mukana 2 RFID-lätkää. Asennuksen yhteydessä voi määritellä, otetaanko tunnistus käyttöön vai ei. Dynaamista kuormanhallintaa ja paikallisesti tuotetun energian hallintaa varten pakkauksessa on tarvittavat 3 virtamuuntajaa. Kytkentään tarvittavat CAT6-kaapeli ja urosliittimet on ostettava erikseen. Powerdale HOME-latausasemissa on IEC 62752: 2016 -standardin mukainen tasajännitteen tunnistus, joten erillistä B-tyypin vikavirtasuojaa ei tarvita. Normaali A-tyypin vikavirtasuoja tulee asentaa ennen laitetta. Latausaseman käyttöönotto vaatii yrityskohtaisen asennuskoodin, joka toimitetaan asiakaspalvelustamme sähköluvat omaaville urakoitsija-/asentaja-asiakkaille.

Powerdale HOME -lautausasemassa on valmiina kiinnitettynä TYPE2-latauskaapeli. Varastovalikoimassa on kaksi eri kaapelipituutta: 4m ja 7m.
Hinta asennettuna 11kw asti
1600€ sisältää Alv 24% **
Perusasennuspaketti sisältää **
11kw latausaseman asennus pitää sisällään kaapeloinnin 15m asti, kaapelina käytetään MMJ 5x2,5s.
Kaapeli asennetaan pintavetona ryhmä- tai mittauskeskukselta, tämä sisältää myös tarvittavat läpiviennit latausasemalle asti.
Latausaseman kiinnitys seinään
Matkakulut 60km asti
Latausaseman kytkentä ja konfigurointi
Käyttäjälle opastetaan laitteen käyttö.
Sähköturvallisuustestaukset ja pöytäkirjan.

Lisähintaan :
Maakaapeli asennus
Latausasema tolppaan
Sähkökeskuksen laajennustyöt
Vikavirtasuojakytkin
Johdonsuojakatkaisijat

Defa eRange Uno-latausasema asennettuna.

Latausasemassa on kiinteä 6 metrin Type-2-kaapeli sähköauton lataamista varten. Tämän latausaseman latausteho on 11 kW, saatavana myös 7,4 kW:n latausasemana. Latausasemia on saatavana myös energiamittarilla tai ilman, kiinteällä latauskaapelilla tai ilman.
Asennuspaketin hinta Defa eRange Uno 11kW T2 kiinteällä kaapelilla
1488€
sis. alv24%

Cloud Link Unit

Cloud Link -yksikkö on ohjauslaite, jonka perustehtävänä on jakaa kiinteistöllä käytettävissä oleva teho latausasemien välillä, jolloin latausjärjestelmä toimii mahdollisimman tehokkaasti. CLU:n avulla voit myös varmistaa, että kiinteistön normaaliin toimintaan riittää virtaa, ja kun virtaa on liikaa, se voidaan ohjata sähköautojen latausjärjestelmään. Näin saat parhaan mahdollisen hyödyn irti latausjärjestelmästä ja sähköauton lataaminen ei häiritse muuta normaalia elämää. Vältyt myös turhilta sulakkeiden palamisilta.
HomeClu asennuspaketin hinta
456€
sis. alv24%

Sähköauton lataus

Sähköautot ja ladattavat hybridiautot ovat yleistymässä, ja sen myötä myös lataukseen liittyvät riskit. Sähkö- ja hybridiauton lataaminen on turvallisinta varsinaisella latausasemalla. Muualla ladatessa varmista aina käyttämäsi pistorasian soveltuvuus. Kaikki pistorasiat eivät kestä esimerkiksi yön yli tapahtuvaa sähköauton lataamista. Viallisen pistorasian käyttö aiheuttaa palovaaran.

Sähkö- ja hybridiautoille on julkisia latausasemia, joissa lataaminen on tehokasta ja turvallista. Myös koteihin suositellaan asennettaviksi omia latausasemia, joissa sähköauton voi ladata 16 A tai 32 A -voimavirtaliitännöistä. Latausasema mahdollistaa sähköauton tehokkaan, nopean ja turvallisen latauksen ja samalla sähkönkulutuksen seurannan. Latausasemien hinnat ovat laskeneet viime aikoina ja niitä saa asennuksen kanssa jo alle 1000 eurolla.

Tavallisia maadoitettuja suko-pistorasioita (16 A) ei ole suunniteltu kestämään jatkuvaa ja toistuvaa korkeaa kuormitusta, kuten läpi yön tapahtuvaa sähköauton latausta. Erityisesti huonokuntoiset pistorasiat voivat kuumentua tällaisessa käytössä vaarallisesti. Ajan myötä ylikuumenemisen seurauksena pistorasia voi mustua ja liittimet kulua. Pahimmassa tapauksessa pistorasia syttyy tuleen. Raskas johdossa vapaasti roikkuva laturi voi myös aiheuttaa vääntöä pistorasiaan ja kuluttaa liitosta.

Ota yhteyttä tänään

Yhteystiedot
crossmenu