sähköautojen lataustolppa

Sähköautojen latausasemien asennukset

Tavalliset pistorasiat eivät kestä sähköauton latausta pitkäaikaisessa käytössä, siksi on hyvä suunnitella latauslaitteelle kestävä ja turvallinen ratkaisu. Voin tarjota teille edullista sähköauton latausasemaa joka kestää 16 A latausvirran, pistorasia on vahvistettu suojamaadoitettu pistorasia joka on suunniteltu sähköauton lataamiseen.

Tehokkaille esim. 11kw latausasemille tarvitaan keskukselta oma kaapelointi 3 vaiheisesta ryhmästä, ryhmäkeskuksen laajennus sähköauton latausasemaa varten onnistuu kauttani myös.
Ota Yhteyttä

Defa eRange Uno-latausasema asennettuna.

Latausasemassa on kiinteä 6 metrin Type-2 kaapeli
sähköauton lataamista varten. Tässä latausasemassa on 11 kW latausteho, saatavilla on myös 7,4kW latausasema. Latausasemia on saatavilla myös energiamittarilla varustettuja malleja tai ilman energiamittaria, latausaseman voi valita joko kiinteällä tai ilman latauskaapelia.
Asennuspaketin hinta Defa eRange Uno 11kW T2 kiinteällä kaapelilla 1488€ sis.alv 24%
Asennuspaketin hinta Defa eRange Uno 11kW T2 kiinteällä kaapelilla 1488€ sis.alv 24%
Asennuspaketin hinta Defa eRange Uno 11kW T2 kiinteällä kaapelilla 1488€ sis.alv 24%

Cloud Link Unit

Cloud Link Unit on ohjauslaite, jonka perusominaisuus on kiinteistössä saatavilla olevan virran jakaminen latausasemien välillä ja näin tehdä latausjärjestelmästä
mahdollisimman tehokkaasti toimiva. CLU:n avulla voit myös varmistaa virran riittämisen normaalin kiinteistön toimintaan ja kun virtaa jää yli se voidaan tällöin ohjata sähköauton latausjärjestelmään. Näin saat parhaan mahdollisen hyödyn irti latausjärjestelmästä ja sähköauton lataaminen ei häiritse muuta normaalia elämää. Vältyt myös turhilta sulakkeiden palamisilta.
HomeClu asennuspaketin hinta 456€ sis.alv24%

Sähköauton lataus

Sähköautot ja ladattavat hybridiautot ovat yleistymässä, ja sen myötä myös lataukseen liittyvät riskit. Sähkö- ja hybridiauton lataaminen on turvallisinta varsinaisella latausasemalla. Muualla ladatessa varmista aina käyttämäsi pistorasian soveltuvuus. Kaikki pistorasiat eivät kestä esimerkiksi yön yli tapahtuvaa sähköauton lataamista. Viallisen pistorasian käyttö aiheuttaa palovaaran.

Sähkö- ja hybridiautoille on julkisia latausasemia, joissa lataaminen on tehokasta ja turvallista. Myös koteihin suositellaan asennettaviksi omia latausasemia, joissa sähköauton voi ladata 16 A tai 32 A -voimavirtaliitännöistä. Latausasema mahdollistaa sähköauton tehokkaan, nopean ja turvallisen latauksen ja samalla sähkönkulutuksen seurannan. Latausasemien hinnat ovat laskeneet viime aikoina ja niitä saa asennuksen kanssa jo alle 1000 eurolla.

Tavallisia maadoitettuja suko-pistorasioita (16 A) ei ole suunniteltu kestämään jatkuvaa ja toistuvaa korkeaa kuormitusta, kuten läpi yön tapahtuvaa sähköauton latausta. Erityisesti huonokuntoiset pistorasiat voivat kuumentua tällaisessa käytössä vaarallisesti. Ajan myötä ylikuumenemisen seurauksena pistorasia voi mustua ja liittimet kulua. Pahimmassa tapauksessa pistorasia syttyy tuleen. Raskas johdossa vapaasti roikkuva laturi voi myös aiheuttaa vääntöä pistorasiaan ja kuluttaa liitosta.

VARAA ILMAINEN AIKA ARVIOINNILLE

VARAUSKALENTERI
crossmenu